Alexandria, Virginia: un animat și istoric Oraș care oferă parteneri o încântătoare departe de În fiecare zi

Rapid Versiune: radiant orașul Alexandria, Virginia, oferă un intim mediu pentru cupluri se desfășoară o întâlnire romantică, vacanță sau vacanță. De la restaurante elegant până la elegant stradă furnizori, regional gustul ademenește rezidenții și oameni să savurează de acele time unice prin ei prieteni. Veți mers în jos King Street în inima Vechi comunitate a realiza frumos boutique locuri care fac superb ziua locatii. Creat în 1749, vechi district transferuri vizitatori înapoi în istoria sa cu instructiv excursii bogat în SUA record și moştenire. Indiferent dacă vă găsiți atrăgător consultare muzee, testare marcă comercială mâncăruri, sau plimbând cu caiac în jos Potomac, Alexandria rechizite o escape captivantă și relaxanta mai puțin de 10 kilometri de la țară capital.

Partajare

Când Angie Caro și Chris Walker au s-au făcut auto-stop, ei nu vreau serviciu a fi un mare conventional eveniment â doar au dorit să sărbătorească cu prieteni și familie. Așa că ei într-adevăr s-au gândit că am să avem un patio nuntă în Alexandria, Virginia. Frumosul verdeață din Carlyle casă tradițional Parc oferit perfectul fondul pentru ei ziua nuntii.

„Alexandria este într-adevăr o romantică locație, mulțime cupluri găsiți oraș ca un loc pentru o destinație ceremonie de nuntă”, menționat Leah Spellman, management de comunicații pentru Vizitați Alexandria. „iubitori dragoste Alexandria pasionat alura, disponibilitate și proximitate până la Washington, DC.”

Desigur, nu trebuie intră în căsătorie pentru un intim noapte în Alexandria. În 2017, Amazon cunoscut ca Alexandria al treilea majoritatea intim zonă în america și, oricand mers în jos pietruite străzi din Orașul Vechi |comunitate} sau picnic pe lângă râul Potomac, nu este greu să înțelegeți de ce.

Dacă cauți memorabil ieși sfaturi în Alexandria, noastre întâlniri specialiști au acoperit. Avem evidențiat unele dintre favoritul nostru activități demne de întâlnire înăuntru oraș, ai putea in plus cauta ceva online pentru pasional motivare prin verificare ieși sfaturi privind oraș lui recunoscut site sau cu #ExtraordinaryALX a descoperi ce întâmplări au de fapt localnici conversați.

„Centrul Alexandriei, care poate fi plimbat pe jos, zona centrului orasului este plin de atrăgător conservat secolul al XVIII-lea și secolul al XIX-lea arhitectură, drumuri pietruite, restaurante conduse de bucătari și separate boutique”, a spus Leah. „Cu cazare, atractii și tradițional site-uri web acoperire Strada Regelui â crezut a fi unul dintre mai mulți Străzile Mari din Statele Unite ale Americii â nu este o surpriză Alexandria este cunoscută ca un romantic vacanță și remarcabil locatie pentru orice de la o primă zi la o a 25-a nunta.”

Peste 200 de restaurante separate într-o zonă centrală accesibilă pe jos

Orașul vechi|orașul|comunitatea} Alexandria este de fapt o activă zonă care urmărește înregistrarea înapoi la 1749, dar nu lasă săi vechi rădăcini păcăli te. Orașul este un loc înfloritor și elegant destinație spre doar luați o întâlnire. Smarter Travel de fapt numit ea in). „Este o primire sfârșit de săptămână escape alături proprii noștri națiunii bani.”

În realitate, Orașul vechi Alexandria are de fapt peste 200 de restaurante independente și magazine de specialitate a indeplini cupluri a obtine un intim destinație spre relaxează-te unii cu alții. Iubitorii se pot bucura de un particular cina la Vermilion ( în care Obamas când au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților) sau show semnătură produse la Bar PX (un lounge în stil speakeasy pe King Street). Mulți dintre frumos structură de acest tip a existat având în vedere că ori de George Arizona.

Strada mâncare acum din ce în ce mai popular în Alexandria. Când tu mergi de la boutique magazine la tradițional site-uri, poți ușor apucă o mușcătură din cu privire la zonă famos stradă vânzători, cum ar fi pufătură Kow grătar, alias DC foarte primul Statele Unite GRătar taco mese vehicul. semnătura mâncare pentru aceasta la modă local ar putea fi Mac âN Carne â o amestec de mac ân’ brânză mozzarella și carne la grătar. În 2018, pufing Kow BBQ intenționează să deschide o cărămidă și mortar locație să ajutor satisfăcă singuri, persoane și cupluri poftă o cina îngăduitoare }.

De la plăcintă cu pizza taverne până la lounge-uri la modă băuturi, zona centrală din Alexandria lumea caracteristici unele orice lucru. Leah a avut mare lauda pentru oricare „off-the-beat- cale cartiere în plus suprafață malul mării district” în oraș vechi. „Din noiembrie până în martie, Alexandria este de fapt suplimentar pasionat”, a spus, „deoarece fiecare dintre King Street este de fapt căptușit cu un baldachin de lumini sclipitoare.”

O cantitate mare de Activități în aer liber și culturale |strategii} pentru a distra vizitatorii

Alexandria nu este toate restaurantele și puburile. În plus, aceasta are multe vechi site-uri, comunitate zone, și în totalitate naturală locuri a se angaja oameni oră sub soare . partenerii pot închiria biciclete și explora bicicletă trasee în oraș. O călătorie pe îndelete din Orașul în parcul Jones Point sau Mount Vernon din George Washington ar putea ajuta ale lor zi colectiv. Muntele Vernon cale necesită un traseu pitoresc de 18 mile de-a lungul Râul Potomac, furnizare bicicliști imițitor opinii despre Orizontul DC.

Poți închiriază stand-up paddleboards sau caiace împreună cu dvs. persoana iubită pentru a obține un prim-plan {priviți la|luați în considerare|parcurge|privirea la|verifica] Râul Potomac. Oricand tu ai destul de să mergi împreună pentru conducere decât strike out singur, este posibil rezerva o barca croaziera spre Mount Vernon sau DC. Pe malul mării din Alexandria activități oferă minunat diversiuni zi.

Alexandria găzduiește speciale activități și sărbători pe tot parcursul anului. Dacă sunteți vezi în decembrie, veți cu siguranta vrei locul Scotian timpul Craciunului Walk Parada sau Sărbătoare navă Parada de iluminare pe calendar. Aceste evenimente funcție multe uimitoare vedere înăuntru în Wharf, o dezvoltare de ultimă oră pe malul râului la sud-vest de DC.

Vizitatorii site-ului pot de asemenea bucurați-vă nou-nouț istoric excursii se întâmplă în toată Alexandria, cum ar fi privind Râul Potomac . În timpul verii, Gadsby’s Tavern Museum intenționeze să conducă un tur de concert cu tematică Hamilton pentru a comemorare cursa locută din Broadway la lui Hamilton, inclusiv cadru în musical o multime de rezidenti a participat a înțelege și a iubi.

Când trebuie să faceți-vă rămâi cu siguranță unic și indulgent, poți cu ușurință rămâneți la Kimpton Lorien stațiunea și salon și obțineți un luxos masaj sau facial in timpul Lorien Spa. Acest elegant hotel are 107 vizitator spații, inclusiv 16 camere, și cu siguranță va termină o renovare de mai multe milioane de dolari în primăvară 2018 în pentru a face sa spațiul chiar mai mult atrăgător, modern și rafinat.

Alexandria este o agreabilă și romantică Vacanță tot anul pe tot parcursul anului

Angie și Chris a ales Alexandria de când lor căsătorie destinație pentru că lui farmecul, prețul și incluziunea ofereau discret dar pasionat atmosferă ei au dorit. De la restaurante din Orașul spre biciclete trasee de-a lungul malului Râul Potomac, Alexandria oferă cupluri numărați șanse de a să se bucure de săi înșiși și conexiune într-un pitoresc, tradițional cadru. Dacă cauți un remarcabil data activitate, nu vei trebuie arunca o privire departe înăuntru tiner și cosmopolit oraș.

Precum și declararea locația ca următorul mulți romantic oraș în america, Alexandria este văzut ca al doilea majoritatea locații în SUA de Drepturile Campanie și unul {din|pentru acesta|asociat cu|de|asociat cu|cu privire la|din|pe|cu|in cele mai fericite orasele în America de „Național Geographic Explorer.”

Leah declarat Alexandria oferă a câștigat o mulțime de lalogii de-a lungul anilor pentru că este undeva ca niciun altul. „Alexandria este recunoscută ca o ademenitoare oraș și un răgaz de la aglomerație din Arizona, DC”, a a spus.

vezi lesbiandates.org