Termeni și Condiții

Despre noi și despre site-ul www.sammos.ro

Site-ul web www.sammos.ro este o pagină comercială aflată în proprietatea și sub responsabilitatea societății SAMOS TURISM S.R.L., cu sediul în Str. Salciei, Nr.6, Camera 1, Navodari Judet: Constanta, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului Covasna sub nr. J13/1324/2013, având CIF nr. 31753025, numit pe parcursul acestor termeni si condiții Sammos Resort sau sammos.ro.

Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat în Sammos Resort, stabilind o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont.

Contact

Adresă sediu social: Str. Salciei, Nr.6, Camera 1, Navodari Judet: Constanta, Romania

Adresă Sammos Resort: Strada D13, nr FN, Mamaia Nord, NĂVODARI

E-mail: receptie@sammos.ro

Persoane de contact: Ionut Salomia: +40 724 942 777

Drepturi și obligații specifice

Accesarea și utilizarea site-ului implică acceptarea, fără limitări și calificări, a termenilor și condițiilor mai jos enumerați, de către dvs. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

sammos.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare, comunicare), pe site, și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor sammos.ro, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Proprietatea intelectuală

Întregul conținut al site-ului sammos.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) sunt proprietatea intelectuală exclusivă a SAMOS TURISM S.R.L și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Pe site poate exista conținut, care nu este proprietatea noastră intelectuală, dar să avem un drept de folosință asupra acesteia.

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa noastră de email receptie@sammos.ro.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul nostru încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor site-ului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

Suspendarea accesului

sammos.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Schimbări ale site-ului

sammos.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, sammos.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Viața privată și datele cu caracter personal

sammos.ro respectă viața dvs. privată și datele dvs. cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi cu ocazia accesării acestui site. Toate informațiile despre protejarea datelor dvs. cu caracter personal le puteți citi în documentul ”Politica de confidențialitate” de pe site-ul nostru.

Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. sammos.ro, angajații acesteia și orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din, sau în legătură cu utilizarea acestui site, sau a Conţinutului său. sammos.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruşi care ar putea să vă infecteze/altera computerul sau datele personale ale Dvs., în urma accesării sau utilizării acestui site.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Sammos Resort va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.

Mesaje comerciale nesolicitate

sammos.ro se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

Modificarea prezentelor termeni si condiții

sammos.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va reveni instanțelor românești competente general, material și teritorial.

Sosire și plecare

Ocuparea camerelor se face începând cu ora 14:00. Dacă camera dvs. este gata înainte de această oră, sunteți bineveniți să o ocupați. În cazul în care ajungeți mai devreme de check-in, vă putem păstra bagajele în timp ce ieșiți și vă bucurați de o plimbare pe malul mării sau prin stațiune.

Eliberarea camerelor se face până în ora 11:00. Dacă doriți să vă eliberati camerele mai târziu, contactați unul dintre organizatori. De asemenea, putem păstra bagajele după check-out.

Procedura check in și check out

La check-in, oaspeții noștri trebuie să completeze formularul de înregistrare și să prezinte pașapoartele sau cărțile de identitate. În timpul procesului de check-out, eliberarea camerelor este obligatorie. Orice taxe suplimentare trebuie plătite în timpul procesului de check-out.

Cazarea copiilor

Cazarea copiilor sub 5 ani este gratuitā.  Copiii între 5 și 18 ani sunt considerati adulti si  eligibili să plătească 100% din tariful camerei.

Rezervare

Rezervările pot fi făcute prin intermediul site-ului web unde clientul poate contacta direct organizatorii prin trimiterea unui e-mail sau a unui apel telefonic. Rezervările se pot face și pe Booking.com.

Anularea rezervării

Rezervările anulate cu 14 zile înainte de sosire vor fi restituite in totalitate. În cazul în care nu se solicită anularea inainte de sosire cu 14 zile, sumele achitate nu vor fi restituite.

Modalități de plată:

Este acceptată plata in numerar (RON si EUR), card de credit (Visa, Mastercard, Maestro, American Express), transfer bancar.

Politica de avans:

După momentul rezervarii, este necesar să achitați un avans de 30% din suma totală în termen de 2 zile lucrătoare.

Fumatul

Fumatul este interzis în interiorul cemerelor, cu excepția țigaretelor electronice. Fumătorii sunt bineveniți să fumeze pe terasă sau în afara hotelului.

Parcare

Parcarea este gratuita pe teritoriul hotelului.

Nevoi speciale

Dorim să asigurăm cele mai bune condiții persoanelor cu nevoi speciale. Marea majoritate a spatiilor din hotel sunt accesibile și persoanelor în scaun cu rotile. Dacă aveți nevoi speciale de orice natură, vă rugăm să ne anunțați în prealabil, pentru a va putea oferi un sejur cât mai agreabil.

Animale de companie:

Nu este permisă cazarea în hotel a persoanelor însoțite de animale și păsări.

Vizitatori

Puteți primi vizitatori în camera dumneavoastră între orele 08:00 și 22:00, fără costuri suplimentare, în cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la un organizator.

Confidențialitate

Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră. Pentru mai multe informații vă rog să citiți politica de confidentialitate.

Protecția Mediului

Reprezintă o preocupare permanentă. Lenjeria și prosoapele se schimbă la 3 respectiv 2 zile in timpul cazarii sau la cererea clientului. Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugăm să le lăsați pe jos în baie.

Responsabilități

Clientul este răspunzător față de hotel pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala / intenția le poate fi imputată. Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

Comportament

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în bar a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți.